Sitemize gönderilen ihbar mesajında, Ankara Hastanesi'nde Fetö'cü bazı kişilerin hala etkin olduğu dile getiriliyor ve DRP örneği veriliyor. FETÖ'cü olduğu tescilli kişilerin Bakanlıkta idareci ve yönetici olarak çalıştığı ve hala çalışmaya devam ettiği ileri sürülüyor.
21.01.2017 12:19 2013 sonunda Fetö'ye yönelik başlatılan mücadele 3 yılı aşkın süredir giderek artan bir ivme ile devam ediyor. Tüm kurumlarda örgüt mensuplarına gözaltılar gerçekleştiriliyor. Çok sayıda dava açıldı. Bazıları sonuçlandı. Fetö'nün varlığı mahkemelerce kabul edilmeye ve cezalar verilmeye başlandı. 15 Temmuz darbe girişimi, "hoşgörü ödülleri" dağıtarak kendini yıllardır insanlara şirin gösteren bu "alçak" örgütün asıl yüzünü ortaya çıkardı. Daha önceki darbecilerin yapmadığını yapan, kendi ülke meclisini bombalayan, halkın üzerine uçaklardan bomba atan, helikopterlerden kurşun yağdıran, örgütün sadece asker kanadını değil, emniyet ve diğer kurumlarda çalışanları ile sivil halk içindeki uzantılarını da harekete geçirerek iğrenç katliam planını gerçekleştirmeye çalışan bu gerçek yüz 3 yıllık operasyonların ne kadar yerinde, hatta az bile olduğunu gösterdi.
Bu gelişmeler, örgütün, devletin her kurumunda çok yaygın şekilde yapılandığını da ortaya çıkardı. Varlıkları çeşitli yollarla tespit edilenler dışında kendilerini gizlemeyi başaran kripto üyelerin var olduğu da dile getiriliyor.
Bazı kurumlarda hala örgüt mensuplarının bulunduğuna dair iddialar var. Ama geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dikkat çektiği gibi itiraf ve ihbar adı altında dikkat dağıtmaya, masum insanları lekelemeye çalışanlar da var. Bu ihbarcılar belki Fetö mensubu da olmayabilir. Başka amaçlarla da çalıştığı yerde hedeflediği kişileri devreden çıkarmak için Fetöcü iftirası atanların olduğu da dile getiriliyor. Ama bu artniyetliler var diye ihbar ve itirafları değersiz kılmak da doğru değil. Yine Cumhurbaşkanının çeşitli konuşmalarında örgütü çökertmek için ihbar ve itiraflara çağırmasında da olduğu gibi, ihbar ve itiraflar örgütü çökertmede yetkililerin en fazla işine yarayan yöntemlerden. Önemli olan sapla samanı ayırmak. Yapılacak iş, iddia ve ihbarları dikkatle araştırmak.
Yetkili makamların dikkatine sunduğumuz ve açık isim vermediğimiz haberimizde, Ankara Hastanesi'nde Fetö'cü bazı kişilerin hala etkin olduğu dile getiriliyor.
FETÖ'cü olduğu tescilli kişilerin Bakanlıkta idareci ve yönetici olarak çalıştığı ve hala çalışmaya devam ettiği ileri sürülüyor. Örnek olarak Ankara Hastanesi veriliyor. DRP ismi veriliyor. Yetkili ismin FETÖ yandaşı olduğunun, FETÖ referansı ile bakanlıkta personel daire başkanlığında çalıştığının, Sağlık Bilimleri Üniversitesinde kendine kadro açtırdığının pek çok kişi tarafından bilindiği iddia ediliyor. Buna rağmen bu kişinin hala yöneticilik yaptığı dile getiriliyor. Bu şahsın FETÖ'cü olduğunun kurumdakiler tarafından da bilindiği belirtiliyor. Bu şahsın sahte "terörü ve darbeyi kınama mesajları" ile kendini gizlediği iddia ediliyor.
İddiada FETÖ'cüleri tespit etmek için, kurumların kendi bünyesinde çalışan ve yöneticilik pozisyonuna gelen kişilerin sicillerini geriye doğru araştırması da tavsiye ediliyor. Bu durumda kimlerin FETÖ'cü olduğu ve FETÖ referansı ile nerelere geldiğinin anlaşılacağı dile getiriliyor. Aksi takdirde sadece Bylock kullananları tespitle kurumlarda etkili bir FETÖ mücadelesinin mümkün olmayacağı belirtiliyor.
İddiada, Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve Denetleme kurumları ile istihbarattan bir birimin kurumlardaki tüm personeli FETÖ ile bağlantıları ve referansları yönünden mercek altına alması isteniyor. Aksi takdirde Rus büyükelçi cinayetinde olduğu gibi kripto veya gizlenen FETÖ'cülerin bu ülkenin baş belası olmaya devam edeceği iddia ediliyor.
Paralel yapı mensuplarından gelen itiraflar
(21 Ocak 2017, 12:19)
HABERLE İLGİLİ ŞİKAYET, DÜZELTME GİBİ TALEPLERİNİZİ İLETMEK İÇİN TIKLAYIN
HABERLE BAĞLANTILI OLABİLECEK LİNKLER: