BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu´nun ölümüyle ilgili soruşturmada önemli gelişme.. Düşen helikopterin 3 gün boyunca aranan enkazına aslında ilk gün ulaşıldığını ispatlayacak belge savcılığa ulaştı. İddialara göre belgede, 25 Mart´ta olay yerine giden iki askeri helikopterin görev çizelgesi var.
06.04.2012 10:12 BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu´nun 3 yıl önce hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili şüpheler artıyor. 3 gün boyunca aranan enkazın aslında kaza günü bulunduğu ancak gizlendiğine ilişkin yeni bir belgenin, soruşturmayı yürüten Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı´na ulaştığı belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre, savcılığa gönderilen askeri görev çizelgesi kayıtlarında, arama-kurtarma çalışmalarına katılan iki askeri helikopterin 25 Mart günü enkazın bulunduğu bölgede olduğu net bir şekilde görülüyor. Çizelgede, helikopterlerin güzergahı, üslerinden kalkış ve üslerine iniş saatleri yer alıyor. Söz konusu belgenin, geçtiğimiz aralık ayında BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yazıcıoğlu´nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu´nun Köşk´e çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e sunduğu belge olduğu iddia ediliyor. Destici, Köşk ziyaretinden sonra Cumhurbaşkanı´na verdikleri ve içeriği açıklanmayan belgenin olayı tamamen aydınlatacağını savunmuştu.
Merhum Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin aynı gün bulunduğuna ilişkin şüpheleri artıran bir başka belge, daha önce gün yüzüne çıkmıştı. Genelkurmay Başkanlığı´nca hazırlandığı belirtilen ´Gizli´ ibareli sunum dosyasında kazanın meydana geldiği 25 Mart 2009´da, olay bölgesi ve çevresindeki hava araçlarının radar izlerini gösteren belge kamuoyuna yansımıştı. Söz konusu dokümanda arama kurtarma faaliyeti için Malatya´dan kalkan iki Sikorsky tipi hava aracının saat 21.58 ve 21.47-21.58 arasında enkaz bölgesinde olduğu görülüyordu. Radar belgesinde belirtilen uçuş mesafesinden, askeri hava araçlarının enkazın yaklaşık 330 metre üstünde seyir yaptığı dikkat çekiyordu. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı´nın verilerine göre kazanın olduğu gün, enkazın aranacağı bölge 1 kilometrekareye kadar indirildi. İki gün boyunca yanlış yerin aranmış olması, helikopteri gören köylülerin beyanlarına itibar edilmemesi kuşkuları artıran delillerin başında geliyor.
Öte yandan soruşturma kapsamında, savaş uçaklarının bir helikopteri düşürüp düşüremeyeceğini tespit etmek için bilirkişi heyeti oluşturuldu. Genelkurmay, 25 Mart günü kaza bölgesine 28,5 km mesafede üç savaş uçağının bulunduğunu bildirmişti. Ancak askeri radarların helikopterin düştüğü saat 15.03 sularında 4 dakika boyunca arızalandığı, bu yüzden 15.03.02 ile 15.07.40 arasında görüntü alınamadığını savunmuştu. ( Zaman)
YENİLMEZ VE PAZARCI İFADE VERDİ
10.04.2012 14:33 BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili soruşturma kapsamında tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez, gazeteci-yazar Emin Pazarcı ve ülkücüler davasında yargılanan Ramazan Akgün´ün ifadesine başvurulduğu öğrenildi.Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturması kapsamında, son günlerde gündeme gelen Barnabas İncili ile ilgili iddiaların araştırıldığı öğrenildi. Muhsin Yazıcıoğlu´nun Barnabas İncili üzerinde çalışmalar yaptığı, konu ile ilgili bazı sırlara ulaştığı, ölümünden önce Barbanas İncili´ni sinemaya aktarmak için ciddi bir adım attığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu kapsamda Gazeteci-Yazar Emin Pazarcı´nın talimatla Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı´na, tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez ve ülkücüler davasında yargılanan Ramazan Akgün´ün Malatya Adliyesi´nde bilgisine başvuruldu.
ENKAZIN KAZANIN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN BULUNDUĞU İDDİASI ÜZERİNDE DURULUYOR
Öte yandan savcılığın, helikopter enkazının kazanın gerçekleştiği gün bulunduğu iddialarını üzerine durduğu belirtiliyor. Genelkurmay Başkanlığı´nca hazırlandığı belirtilen ´Gizli´ ibareli sunum dosyasında kazanın meydana geldiği 25 Mart 2009´da, olay bölgesi ve çevresindeki hava araçlarının radar izlerini gösteren belge kamuoyuna yansımıştı. Sözkonusu dokümanda arama kurtarma faaliyeti için Malatya´dan kalkan iki Sikorsky tipi hava aracının saat 21:58 ve 21:47-21:58 arasında enkaz bölgesinde olduğu görülüyordu. Radar belgesinde belirtilen uçuş mesafesinden, askerî hava araçlarının enkazın yaklaşık 330 metre üstünde seyir yaptığı dikkat çekiyordu. Avea ve Turkcell operatörlerinin verilerine göre kazanın olduğu gün, enkazın aranacağı bölge 1 kilometrekareye kadar indirildiği ileri sürülmüştü.
Soruşturma kapsamında halen Aydın Özsıcak, Nusret Memiş, Cemal Şahin isimli muvazzaf askerler ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü kaza kırım ekibi başkanı Feridun Seren, uzmanlar Mehmet Sevdim, Kerem Mumcuoğlu ve Med Air firması teknisyeni Kenan Köksal tutuklu bulunuyor. Mahkeme şüphelileri Helikoptere ait cihazların çalınmasına iştirak etmek, Suç delillerini karartmak,Sahte tutanak tanzim etmek ve Silahlı terör örgütü üyeliği iddiasıyla tutuklamıştı. Tutuklu şüphelilerden Nedim B. 16 Mart´ta ek beyanda bulunduktan sonra tahliye edilmişti. (Cihan)
-Savaş uçağı, 28 değil 7 km mesafeden geçmiş-
12.04.2012 10:35 Muhsin Yazıcıoğlu´nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Düşmesinden önce helikoptere 7 km uzaklıkta bir savaş uçağı olduğu belirlendi. Uçağın tam olarak saat kaçta bölgede olduğu araştırılıyor. Genelkurmay´ın savcılığa gönderdiği radar kayıtlarında kaza bölgesine en yakını savaş uçağının 28,5 km mesafede olduğu gözüküyordu.Eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin yaşamını yitirdiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturmada her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Düşmeden önce helikoptere 7 km uzaklıkta bir savaş uçağı olduğu tespit edildi. Askerî radarlar kazanın olduğu 15.03 sularında 4 dakika arızalanmış, bölgedeki bütün radarlar kısa süreli karardığı için 15.03.02 ile 15.07.40 arasında görüntü alamamıştı. Genelkurmay´ın verdiği bilgilere göre, helikopterin düşmesinden yaklaşık 5 dakika önce olay mahallinde 28,5 km uzaklıkta iki F-16 ve bir F-4 olmak üzere üç adet uçak vardı. Savcılığa ulaşan yeni kayıtlarda ise helikopter düşmeden önce bölgeyi gösteren yeni görüntüler yer alıyor. Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikoptere 7 km yaklaşan savaş uçağına, bu görüntülerden ulaşıldı. Uçağın tam olarak saat kaçta bölgede olduğu araştırılıyor.
Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu´nun kazayla ilgili hazırladığı raporda, savaş uçaklarının helikopterler için tehlike arz ettiği ve yakınından geçtiği bir helikopteri savurabileceği vurgulanmıştı. THY Uçuş Eğitim Akademisi´nde uçuş öğretmeni olarak çalışan emekli asker Mustafa Koç´un Eskişehir 1. Hava Jet Üssü´nde çalışırken benzer bir kaza yaşadığı rapora yansımıştı. Mustafa Koç´un, olayı UH-1 H tipi bir helikopterde 2 pilot ve 1 teknisyen ile yaz aylarında 500 feet irtifada (yaklaşık 150 metre) 80 nutt hızla tören geçişi yaparken, arkadan gelen bir F4 uçağının helikopteri son anda gördüğü ve helikopterin üzerinden tırmanışa geçtiği, helikopterin uçağın rüzgârıyla tutunamadığı, aşağı itildiği ve savrulduğu ve hızla gölete düştüğü, pilotun belinin kırıldığı, olayın aniden olduğu, egzoz kokusunu hatırlamadığı, olayın 1994 öncesinde gerçekleştiği. şeklinde anlattığı kayıtlara geçmişti.
Öte yandan Zaman´ın incelediği ve Amerika Federal Havacılık Dairesi tarafından hazırlanan Temel Uçuş Bilgileri kitapçığında, bir uçak tarafından oluşturulan hava girdaplarının diğer hava taşıtlarını nasıl etkileyebileceğine dair ilginç bilgiler yer alıyor. Pilotların el kitabı olarak bilinen çalışmaya göre, uçakların kanatlarının altından geçen hava akımı, vorteksi, yani hava girdaplarını meydana getiriyor. Eğer uçaklar arasında yeteri kadar mesafe yoksa bu girdaplar arkadan gelen uçağı düşme noktasına kadar getirebiliyor. Öndeki uçağın yaptığı vorteksin etkisine giren uçakta ´wake türbülans´ görülüyor. Uçak, kontrolden çıkıyor.
Kitapçıkta konuya ilişkin ABD´de yaşanan bir olay örnek olarak gösteriliyor. 1972´de DC-10 tipi bir uçağa yaklaşık 3 km yaklaşan DC-9 tipi bir başka uçak kontrolden çıkıyor. 10 bin metreden aşağı düşen uçakta tüm mürettebat hayatını kaybediyor. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan pilot Volkan Sürmeli, Hava girdabını meydana getiren hava aracının arkasından gelen uçak ya da helikopter daha küçükse, bundan çok daha fazla etkilenir. ifadelerini kullanıyor. Özellikle uçakların iniş ve kalkışlarından meydana gelen hava girdapları, 3-4 km mesafedeki bir diğer hava aracını etkisi altına alabiliyor. Fakat normal uçuş sırasında bu etki alanının azaldığı belirtiliyor. Zaman´a konuşan TSK´dan emekli bir pilot, Yazıcıoğlu helikopterinin bir savaş uçağının etkisiyle düşmüş olma ihtimali var. Fakat uçağın helikoptere çok yakın geçmesi gerekir. Eğer savaş uçağı ses hızını aştıysa, o zaman çok daha uzaktan da helikopteri savurup kontrol dışına çıkarabilir. diyor. DDK raporunda yer alan ve kaza günü civar köylerde gök gürültüsüne benzer patlama seslerinin duyulduğuna dair tespitler soru işaretlerini artırıyor. ( Zaman)
1 TUTUKLU TAHLİYE EDİLDİ
15.05.2012 18:26 Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında geçen yıl tutuklanan Kenan Köksal tahliye edildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kenan Köksal, tutuklu bulunduğu Malatya E Tipi Kapalı Cezaevi´nden yeniden ifadesi alınmak üzere Malatya Adliyesi´ne getirildi. Kenan Köksal, ifadesinin ardından, Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan´ın talebi üzerine Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nce tahliye edildi. Böylece, soruşturma kapsamında cezaevinden tahliye edilenlerin sayısı 2´ye yükseldi. Helikopterin enkazı başında kamerayla görüntü kaydettiği ileri sürülen Nedim B. de, savcının talebiyle 27 Mart 2012´de Malatya 3. Ağır Ceza Mahkemesi´nce tahliye edilmişti. Bu tahliye ile birlikte soruşturma kapsamında 3´ü muvazzaf 6 kişi tutuklu kalmış oldu. ( Sabah)
-Kaza günü enkaz bölgesinde iki helikopter-
24.05.2012 14:28 BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin çarpıcı bilgiler gün yüzüne çıktı. Merhum Yazıcıoğlu´nun ailesine gelen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile davayı soruşturan Özel Yetkili Malatya Cumhuriyet Savcılığı´na da iletilen belgelerde, kazanın olduğu 25 Mart 2009 tarihinde saat 17.42´de enkaz bölgesinde iki askeri helikopterin olduğu iddia ediliyor. Ayrıca, konuyla ilgili birkaç gizli tanığın savcılığa kazaya ilişkin önemli bilgiler sunduğu da ortaya çıktı.
HELİKOPTER DÜŞTÜKTEN İKİ SAAT SONRA ULAŞMIŞLAR
5 Aralık 2011 tarihinde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Muhsin Yazıcıoğlu´nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, BBP Genel Sekreteri Metin Gündoğdu ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e yaptığı ziyarette ellerinde suikast şüphesini güçlendirecek bazı bilgi ve belgeleri iletmişlerdi. Kamuoyunun çok merak ettiği o belgelere Cihan Haber Ajansı ulaştı.
Helikopterdeki cihazların sökülme görüntüsünün hemen ardından, aile ile irtibata geçen meçhul şahsın ilettiği; Hava Kuvvetleri Komutanlığı´nın MY Modülü (Muharebe Yönetimi Modülü) sistemine girilebilen gizli ibareli bilgisayarından elde edilen ve cep telefonuyla çekildiği anlaşılan fotoğrafa göre, helikopter düştükten sonra saat 17.42´de enkaz bölgesinde iki adet ´J´ kodlu helikopterin olduğu iddia ediliyor. 25 Mart 2009 tarihli söz konusu sistemden elde edilen hava hareketliliğini gösteren fotoğrafa göre, üç beyaz noktanın olduğu görülüyor. Beyaz noktaların büyük olanının Yazıcıoğlu´nu içinde taşıyan helikoptere ait olduğu, diğer küçük beyaz noktaların ise enkaz bölgesine iniş yapan helikopterlere ait olduğu iddia ediliyor.
GİZLİ TANIKLAR SAVCILIĞA HERŞEYİ ANLATTI
Özel Yetkili Malatya Cumhuriyet Savcılığı´na ulaştırılan belgeler ile ilgili birkaç gizli tanığın ifade verdiği de ortaya çıktı. Gizli tanıkların anlattıkları bilgilere göre, Yazıcıoğlu´nu taşıyan helikopter 15.03´te düştükten sonra 17.42´de ´J´ kodlu helikopter enkaz bölgesinin 300 metre uzağına iniş yapıyor ve 17.49´da kalkış yaparak Güney Kıbrıs Rum Yönetimi istikametine doğru uçuşunu gerçekleştiriyor. Aynı kodlu bir başka helikopter ise 17.47´de enkaz bölgesine iniyor ve ne zaman kalkış yaptığı bilinmiyor. Ayrıca MY Modülü´nden elde edilen bilgiler ışığında, Yazıcıoğlu´nu taşıyan helikopterinin en son kalkış yaptığı Çağlayancerit´ten düştüğü ana kadar olan hava hareketliliği görüldüğü de ifade ediliyor. Hatta helikopter düşmeden 3-4 dakika boyunca yalpalandığı, bu durumun da pilotun kanında bulunan yüksek miktardaki karbonmonoksit gazından havadayken etkilenmiş olma iddiasını güçlendirdiği belirtiliyor.
MY MODÜLÜ NEDİR?
Türkiye´nin çeşitli bölgelerindeki radarlardan alınan bilgiler anında Ankara´da Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki Hareket Merkezi´ne kaydediliyor. Radarlardan alınan bilgiler Genelkurmay Başkanlığı´nda da uzunca bir süre saklanıyor. Bu bilgilerde dost veya düşman olarak kodlanmış her türlü hava aracı, nerede olursa olsun kodları ve işaretleri ile görülüyor.
Değişik yerlerden gelen bu anlık bilgiler ile Türkiye haritası üzerinde ´Türk Hava fotoğrafı´ çıkarılarak kayıt altına alınıyor. Bu işleme, MY Modülü (Muharebe Yönetimi Modülü) deniyor. Bu kayıtlara askeri ve havacılık terminolojisi ile ´hava sahası izleri´ adı veriliyor. TC-HEK işaretli 6 kişiye mezar olan helikopterin son kalkış yeri Kahramanmaraş Çağlayancerit´ten düştüğü bölgeye kadar olan hareketlilik, izler, düştükten sonra o bölgeye gelen giden hava araçları hava sahası izlerinde görüldüğü belirtiliyor. Muhsin Yazıcıoğlu ve beş arkadaşının hayatını kaybettiği helikopter de, önceden dost olarak kodlanmış ve her anı görülebilen hava araçlarından.
DDK, HAVA KUVVETLERİNDEN BRİFİNG ALMIŞ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avusturya gezisi öncesi bu belgeleri incelettirdiğini söylemişti. Abdullah Gül belgeleri, helikopterin kırıma uğramasıyla ilgili rapor hazırlayan Devlet Denetleme Kurulu üyeleriyle paylaştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün talimatıyla Hava Kuvvetleri Komutanlığı´ndan kurul üyelerine brifing verilmesi talep edildi. Bunun üzerine Hava Kuvvetleri Komutanlığı´na bağlı generallerden oluşan bir ekip, Devlet Denetleme Kurulu´na geçtiğimiz 14 Şubat tarihinde detaylı bir şekilde brifing verdi. Hazırlanan rapor da DDK tarafından Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e sunuldu.
OLAY GÜNÜ SİNYAL VEREN BAŞKA TELEFONLAR VAR MI
Özel Yetkili Malatya Cumhuriyet Savcılığı´na teslim edilen bu belgeler ile birlikte Yazıcıoğlu ailesinin taleplerini içeren dilekçede, olayda hayatını kaybedenlerin telefonları ve helikopterin enkazının bulunduğu bölge de olay günü, ertesi günü ve daha sonraki günlerde sinyal veren başka bir telefon numarasının olup olmadığının araştırılmasının istendiği ifade ediliyor.
´J´ KODLU HELİKOPTERİN PERSONELİ ENKAZ BÖLGESİNDE NE YAPTI
´J´ kodlu helikopterlerin orada ne amaçla ve ne için bulunduğu ve neden Yazıcıoğlu´nun düştüğü helikoptere yardımda bulunmadığı ve J kodlu helikopterlerin Silahlı Kuvvetler bünyesinde hangi birliklere ait olduğu dilekçedeki talepler arasında. Çünkü gizli tanıkların savcılığa anlattıklarına göre, J kodlu helikopterin içinde bazı telsiz konuşmalarının da olabileceği enkaz bölgesinde bu manada bazı kişilerin olduğu, bu kişilerin helikopterin bulunduğu bölgeye yaklaştıkları iddia ediliyor. Bu kişilerin orada ne maksatla bulunduğunun ve neden helikopterin içindekilere yardım etmediğinin araştırılması gerektiği de savcılığa sunulan dilekçede özel olarak belirtilmiş.
´İSMAİL GÜNEŞ 19.04´E KADAR TELEFONLA GÖRÜŞMÜŞTÜ´
Helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş´in otopsi raporunda, Güneş´in 4 ila 6 saat arasında vefat ettiği belirtiliyor. Gazeteci Güneş´in TİB kayıtlarına göre 19.04´e kadar tam 16 kez aranarak 12 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı kesinleşmişti.
İsmail Güneş´in bulunduğu bölgede telefonun çekmediği tespit edildiğine göre Güneş bu telefon konuşmalarını helikopter enkazının olduğu bölgede yaptığı anlaşılıyor. Bu bilgiler İsmail Güneş´in 19.04´ten sonra da hayatta olma ihtimalini güçleniyor. Fakat Güneş´in 19.04´e kadar bu görüşmeleri kiminle yaptığı ve neler söylediği henüz tespit edilebilmiş değil. Ayrıca İsmail Güneş´in otopsi raporlarında çenesinin kırık olduğu da ortaya çıkmıştı. Güneş, enkazın 600 metre aşağısında bulunmuştu. ( Cihan)
3 TUTUKLU TAHLİYE EDİLDİ
28.05.2012 15:42 Eski BBP Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu´nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcıvekilliği´nce yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 3 kişi daha tahliye edildi. Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü çalışanları Şıhmehmet Sevdim, Kerem Mumcuoğlu ve Feridun Seren, Malatya E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu´ndan Malatya Adliyesi´ne getirildi. Savcı Gürkan´a ifade veren 3 kişi, tahliyeleri istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, 3 kişinin tahliyesine karar verdi. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin daha hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tahliye edilenlerin sayısı 5´e yükselmiş oldu. Soruşturma kapsamında 3 muvazzaf asker Malatya Merkez Komutanlığı´ndaki Askeri Cezaevi´nde tutuklu bulunuyor. ( AA)
2 TUTUKLU TAHLİYE EDİLDİ
19.07.2012 10:08 Yeni yürürlüğe giren 3. yargı paketiyle birlikte tahliyeler devam ediyor. Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu´nun şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu olan muvazzaf askerler Cemal Şahin ve Nedim Bakırhan tahliye edildi.Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Şeref Gürkan tarafından yürütülen soruşturmada tutuklu olarak, sadece helikopter enkazı üzerinden cihaz sökerken görüntüleri basına yansıyan Aydın Özsıcak kaldı. Sürecin başından beri davayı takip eden BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Üçüncü yargı paketi daha mecliste görüşülürken, biz bu tahliyelerin yaşanacağını söylemiştik. Davanın üzeri kapatılmaya çalışılıyor. Fakat biz hukuki yollarla mücadelemize devam edeceğiz. dedi. Elde görüntüler olmasına rağmen tahliyelere bir anlam veremediklerini belirten Kartal, Özel yetkili mahkemelerle ilgili yapılan değişiklik, cuntalarla ve çetelerle mücadeleye zarar verecek. Bizim davamızda da bu açıkça ortaya çıktı. ifadelerini kullandı. ( Zaman)
(06 Nisan 2012), son güncel.: (19 Temmuz 2012)
HABERLE İLGİLİ ŞİKAYET, DÜZELTME GİBİ TALEPLERİNİZİ İLETMEK İÇİN TIKLAYIN
HABERLE BAĞLANTILI OLABİLECEK LİNKLER:
Yazıcıoğlu´nun ölümünde Barnabas iddiası
İncil olayından Ergenekon çıktı
MUHSİN YAZICIOĞLU´NUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜYLE İLGİLİ MANŞETLERİMİZ
Yazıcıoğlu soruşturmasında şok gözaltılar ve tutuklamalar
İşte enkazı söken o subaylar
Yazıcıoğlu soruşturması özel yetkili savcıda
Ölmez: Yazıcıoğlu´nu susturacaktık
Ergenekon çaycısı şok itiraflarda bulundu: Yazıcıoğlu öldürüldü
Şok iddia: BBP lideri Yazıcıoğlu gizli tanıktı, MİT öldürdü