Ergenekon davasının Erzincan ayağında 14 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde başladı. Davanın iki numaralı sanığı Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner cezaevi mahkum aracıyla adliyeye getirildi. Davanın bir numaralı sanığı 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ise 3 günlük görevlendirme izni alarak davaya gelmedi. Sonsayfa´nın Berk´le ilgili dün dile getirdiği iddia böylece doğrulanmış oldu. İlerleyen saatlerde davanın görevsizlik gerekçesiyle Yargıtay´a gönderilmesi talebi mahkemece bir kez daha reddedildi. Başsavcı Cihaner, kendisine atfedilen suçların Başsavcı olarak görev yaparken işlendiğini dolayısıyla da görev suçu olduğunu iddia ederek Yargıtay´da yargılanmak istiyordu. Başsavcıların görev suçlarından dolayı yargılanması adli mahkemelerde değil Yargıtay´da yapılıyor.
FLAŞ!!! F-16´lar uçtu, Cihaner savunma yapmıyor, Berk gelmedi
Ergenekon davasının Erzincan ayağında 14 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde başladı. Davanın iki numaralı sanığı Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner cezaevi mahkum aracıyla adliyeye getirildi. Davanın bir numaralı sanığı 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ise 3 günlük görevlendirme izni alarak davaya gelmedi. Sonsayfa´nın Berk´le ilgili dün dile getirdiği iddia böylece doğrulanmış oldu. İlerleyen saatlerde davanın görevsizlik gerekçesiyle Yargıtay´a gönderilmesi talebi mahkemece bir kez daha reddedildi. Başsavcı Cihaner, kendisine atfedilen suçların Başsavcı olarak görev yaparken işlendiğini dolayısıyla da görev suçu olduğunu iddia ederek Yargıtay´da yargılanmak istiyordu. Başsavcıların görev suçlarından dolayı yargılanması adli mahkemelerde değil Yargıtay´da yapılıyor.
Erzurum Kapalı Cezaevi´nde tutuklu bulunan Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ve MİT mensuplarının da aralarında bulunduğu tutuklu sanıklar sabah saatlerinde adliyeye getirildi. Cihaner, adliyeye 06 plakalı cezaevi aracı ile tutuklu bulunduğu Erzurum H Tipi Cezaevi yerine E Tipi Cezaevi´nin kapısından çıkarıldı. Davanın görüşüleceği Erzurum Adliyesi´ne 09.00 sularında getirilen Başsavcı Cihaner´den basın mensuplarının görüntü almaması için güvenlik güçleri yoğun önlem aldı. Duruşma için tutuklu bulunun MİT´çiler ile askerler de Adliye´ye getirildi.
KONTRGERİLLA YARGILANIYOR
Tarihi dava başladı. Erzincan davasında Ergenekon davasından biraz daha farklı olarak, kelimenin tam anlamıyla Kontrgerilla yargılanıyor. Özel Harp Dairesi (ÖHD) mensubu bir Albayın hazırladığı Erzincan gibi hassas bir bölgede Alevi-Sünni çatışmasının çıkarılmasını ve masum insanların evlerine silah konulup terör örgütü süsü verilmesini hedefleyen sahte operasyonları içeren ıslak imzalı kontrgerilla planına göre hareket eden bir başsavcı, 3´ncü Ordu komutanı ve ona bağlı subaylar ile bazı sivillerin katıldığı kontrgerilla örgütlenmesi şu saatlerde hakim karşısında..
Erzincan´daki silahlı terör örgütüne ilişkin, aralarında 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ve Eskişehir İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu, Erzincan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Tapan ile MİT Erzincan Şube Müdürü Şinasi Demir´in de bulunduğu 10´u tutuklu 14 sanığın yargılanmasına başlandı. Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi´ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner, Eskişehir İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Recep Gençoğlu, Erzincan İl Jandarma İstihbarat Şube Müdürü Nedim Ersan, Erzincan İl Jandarma İstihbarat Müdür Yardımcısı Üsteğmen Ersin Ergut, Yaylabaşı Karakol Komutanı Murat Yıldız, Astsubaylar Orhan Esirger ve Şenol Bozkurt, MİT Erzincan Şube Müdürü Şinasi Demir ile MİT mensupları Sadri Barkın İnce ve Kıvılcım Üstel ile tutuksuz sanıklar Erzincan İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Tapan, 3. Ordu İstihbarat Başkanlığı Plan Eğitim Subayı Ahmet Saraçlar ve Erzincan´da av bayiliği yapan Yaşar Baş ile sanık yakınları katıldı. Tutuksuz yargılanan 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ise duruşmaya gelmedi. Berk´in dün 3 günlük bir görevlendirme emri aldığı ve bugünkü duruşmaya katılmayacağı iddia edilmişti. Bu iddia doğrulanmış oldu. Berk´in avukatı Zeynel Yüksel, müvekkilinin, Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi´ndeki duruşmaya görevi nedeniyle Ankara´da bulunduğu için katılamadığını bildirdi. Berk´in görev yazısının, Adli Müşavirlikte olduğunu ifade eden avukatı Yüksel, Müvekkilim, Kara Kuvvetleri Komutanlığının içeriği gizli olan bir dizi toplantısı için Ankara´da dedi. Duruşmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, CHP Erzincan Milletvekili Erol Tınaztepe ve eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile 2 sanık yakını da izledi.
Kimlik tespitleri yapılıyor
Duruşma sanıkların kimlik tespiti işlemiyle sürüyor. Bu arada dava nedeniyle olası protesto gösterileri dolayısıyla polis ekiplerince adliye önünde önlem alındı. Polise ait ´Toma´ adlı bir aracında hizmet verdiği adliye önündeki önlemler çerçevesinde adliyenin önündeki caddenin bir bölümü araç trafiğine kapatıldı. Duruşmayı aralarında Anadolu Ajansı´nın da bulunduğu 5 haber ajansının birer muhabirinin izlenmesine izin verildi. Ayrıca, duruşmayı izlemek isteyen çeşitli televizyon ve haber ajanslarına ait canlı yayın araçları da adliye önünde konuşlandırıldı. (AA)
FLAŞ!!! İki jet Adliye üzerinden geçti, Başsavcı Cihaner savunma yapmayacak
Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen Erzincan´daki Ergenekon davasının duruşmasında ilginç gelişmeler yaşanıyor. Davanın tutuklu sanıklarından Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner´in kimlik tespiti haricinde davada savunma yapmayacağı öğrenilirken, dava görüldüğü esnada adliyenin üzerinden iki F-16 jetinin geçmesi dikkat çekti. Erzincan soruşturması sürerken bazı subayların gözaltına alınmalarının hemen ertesi saatlerinde, davanın 1 numaralı sanığı Saldıray Berk´e bağlı 20 araçlık askeri bir konvoy da sıradışı bir güzergah izleyerek Erzincan sokaklarında dolaşmış daha sonra soruşturmanın yürütüldüğü yer olan Erzurum yönüne kısa süre ilerleyen araçlar tekrar geriye, kışlaya dönmüşlerdi. Halk arasında heyecana yol açan bu hareketlilik askeri yetkililerce askeri tatbikat hazırlığı olarak açıklanmaya çalışılsa da hem vatandaşlarca, hem medya ve hem de soruşturma savcıları tarafından askeri bir kalkışma, savcılara ve soruşturmaya bir gözdağı olarak algılanmış ve bu algı Erzincan iddianamesine de yansımıştı.
Başsavcı Cihaner sadece görevsizlik talebiyle savunma yapıyor davayı yargıtaya aldırmayı amaçlıyor
Başsavcı İlhan Cihaner, duruşmada savunmasını yapıyor. Cihaner esas yönünden değil görevsizlik ve Anayasa´ya aykırılık yönünden savunma yapıyor. Ancak davanın görevsizlik talebiyle Yargıtay´a taşınması talebi daha önce mahkeme heyetince reddedilmişti. CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, iddianamenin henüz okunmadığını bildirdi. Özdemir, Avukat Turgut Kazan ve Saldıray Berk´in avukatları, açılan bu davanın hukuksuz dava olduğunu, burada açılmaması gerektiği konusunda usule ilişkin itiraz ettiler. Dava devam ediyor. İçeride henüz iddianame okunmadı. Benim kişisel kanaatim o ki, tıpkı Silivri´de olduğu gibi trajikomik oyun oynanıyor. Hiçbir hukuki delili bulunmayan bu iddianame ile birlikte tutuklanan, hayatta koparılan onurlu insanlar var dedi.
Duruşmaya 14:00´e kadar ara verildi. Mahkeme heyeti görevsizlik talebini değerlendirecek
10´u tutuklu 14 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşmasına saat 14.00´e kadar ara verildi. Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Taner Aksakal, görev ve usule ilişkin itirazların reddini mütalaa etti. Mahkeme taleplere ilişkin değerlendirmesini verilen arada yapacak.
CHP´li Ateş: Seyirci mi kalacağız?
CHP Genel başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, verilen arada gazetecilere açıklamalarda bulundu. Davanın Erzincan´daki oluşum ve gelişimini anlatan Ateş, ´Bu dava sıradan bir dava değildir. İçim burkularak, içim sızlayarak demokratik, laik hukuk devleti adına içimiz burkularak duruşmayı izledik. Sanık avukatlarının yaptığı savunmayı izledikten sonra böyle bir davayı izlediğim için burukluk yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Bu kişiler, gizli tanıkların ifadelerinden yola çıkılarak açılan bir davada yargılanıyor´ dedi. Ateş, bir gazetecinin ´Sizin burada şu anda yaptığınız açıklamalar yargı üzerinde bir baskı oluşturmayacak mı?´ sorusu üzerine, ´Demokratik, laik hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Anayasası´na yemin eden bir kişi olarak seyirci mi kalacağız?´ cevabını verdi.
14.30: Cihaner´in dosyasının Yargıtay´a gönderilmesi talebi 2. kez reddedildi
Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi, avukat Turgut Kazan´ın müvekkili İlhan Cihaner´in yargılanması yönünden görevsizlik kararı verilerek dosyanın Yargıtay´a gönderilmesi talebini oy çokluğu ile reddetti. Aynı talep daha önce de aynı şekilde, oy çokluğu ile reddedilmiş , Hakim Ali Kaya karara muhalefet etmişti. Başsavcı Cihaner, kendisine atfedilen suçların Başsavcı olarak görev yaparken işlendiğini dolayısıyla da görev suçu olduğunu iddia ederek Yargıtay´da yargılanmak istiyordu. Başsavcıların görev suçlarından dolayı yargılanması adli mahkemelerde değil Yargıtay´da yapılıyor. Başsavcı Cihaner´e görev suçu olarak Adalet Bakanlığı müfettişlerince çeşitli suçlamalar da yöneltilmiş ve bu kapsamda hazırlanan bir iddianame Tunceli Ağır Ceza Mahkemesi´nce kabul edilmiş, dava Yargıtay´da görülmeye başlanmıştı. Ancak bu suçlamalar terör değil gerçekten görev suçu kapsamına giren ´İzinsiz görev yerini terketmek´, ´Erzincan Adliyesi´nin bahçesine izinsiz ve imarsız kameriye yaptırmak gibi´ suçlamalardı.
Yargıtay´da yargılanma talebinin ret gerekçesi
Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi, kritik kararında ısrar ederek Başsavcı Cihaner´in Yargıtay´da yargılanma talebini ikinci kez reddetti. Bu konudaki ilk ret, 4 Mart 2010 tarihinde iddianamenin kabul edilip davanın açıldığı gün tensip zaptında yer almıştı. Tensip zaptında şu ifadelere yer veriliyordu: ´İddianamede sanığın üzerine atılı suçların terör suçları olması bu tür suçların görevle hiçbir şekilde bağdaşmayan, ilişkisi olmayan mütemadi suç olması bu suçun niteliği ve süreklilik arzeden özelliği nedeniyle temadinin bir kısmının görevini yaparken, yani mesai saatleri içerisinde yapılmasının bu suçu görev suçu haline getirmeyeceği, dolayısıyla sanığın üzerine atılı suçların kişisel suç olması nedeniyle sanık İlhan Cihaner vekili Hamit Sekman ile müdafileri Hikmet Aksakallı ve Çetin Fındıkoğlu´nun dosyaya görevsizlik kararı verilmesi yönündeki taleplerinin reddine, sanıklardan İlhan Cihaner´in mahkememizde yargılanmasına oy çokluğu ile karar verildi.´ Üç hakimden oluşan mahkeme heyetinde üye hakim Ali Kaya alınan tüm kararlara karşı çıkmıştı. Muhalefet şerhinde ortaya koyduğu görüşleriyle dikkat çeken Hakim Kaya, Cihaner´in işlediği iddia edilen suçların görev suçu olduğunu savunmasıyla ve davanın Yargıtay´a götürülmesinde ısrar etmesiyle şaşırtmıştı.
Sanık talepleri reddedildi
Orgeneral Saldıray Berk´in avukatı Zeynel Yüksel´in, mahkemenin müvekkili hakkında görevsizlik kararı vererek dosyanın Genelkurmay Askeri Mahkemesi´ne gönderilmesi talebinde bulunduğunu belirten Karatay, Orgeneral Berk´in savunmasının henüz alınmadığını, talebin duruşma sonunda değerlendirileceğini bildirdi. Karatay, Cihaner´in avukatı Turgut Kazan´ın da müvekkilinin yargılanmasına ilişkin görevsizlik kararı verilmesi talebinde bulunduğunu belirterek, Kazan´ın görevsizlik kararı verilerek dosyanın Yargıtay´a gönderilmesi yönündeki talebinin oy çokluğuyla reddedildiğini açıkladı. Mahkeme Heyeti ayrıca, sanıklardan MİT Erzincan Şube Müdürü Şinasi Demir ile MİT mensupları Sadri Barkın İnce ve Kıvılcım Üstel´in avukatının, müvekkillerinin yargılanabilmesi için Başbakanlık´tan izin alınması yönündeki talebini, sanıkların suçunun kişisel bir suç olması nedeniyle reddetti.
Cihaner´in avukatı Kazan her fırsatta kriz çıkarmaya çalışıyor
Mahkemenin, ara kararını açıklamasının ardından 61 sayfalık iddianamenin, sanıkların yüzüne karşı okunmasına başlandı. Bu sırada Cihaner´in avukatı Turgut Kazan, duruşma salonuna altı tane haber ajansının alındığını, ancak bazı ulusal basın kuruluşlarının temsilcilerinin duruşmayı izleyemediğini söyledi. Kazan, duruşmayı izleyen altı haber ajansından beşinin sanıklara hakaret ettiğini öne sürerek, duruşmanın kapalı yapıldığını iddia etti. Kazan´ın iddialarına karşı Karatay ise duruşmanın kapalı yapılmadığını, ancak duruşma salonunun küçük olması nedeniyle böyle bir uygulamaya gittiklerini ve duruşmaya katılan haber ajanslarının muhabirlerinden herhangi birinin salona girmek istememesi halinde yerine başka bir muhabirin duruşmayı izleyebileceğini kaydetti. Karatay ile Avukat Kazan arasındaki konuşmanın ardından Cumhuriyet Savcısı, iddianameyi okumaya başladı. ( Cnnturk)
17.25: Cihaner reddi hakim talep etti. Dava yarına ertelendi
İlhan Cihaner´in avukatları, reddi-hakim talebinde bulundu. İlhan Cihaner´in avukatı Turgut Kazan, mahkemenin tarafsızlığını yitirdiğini ileri sürerek, savcılığın okuduğu iddianamede bazı kelimelerin değiştirildiğini, bu nedenle mahkeme heyetinin reddi için müvekkilleriyle görüşme talebinde bulundu. Cumhuriyet Savcısı Taner Aksakal ise iddianamenin UYAP´la farkı olmadığını, iddianamedeki bir kelimenin daha önce dosyada ´delil bulunacak´ diye yazıldığını, ama delil bulununca ´mevcuttur´ diye değiştirildiğini belirtti. Mahkeme, avukatların talebini değerlendirmek üzere duruşmaya bir süre ara verdi. Mahkeme heyeti daha sonra, duruşmanın yarına ertelenmesine ve ´reddi hakim´ talebinin yarın karara bağlanmasına karar verdi.Özel Yetkili Savcı Taner Aksakal´ın iddianameyi okuduğu sırada bazı ifadelerin farklı olduğunu ileri süren Kazan´ın iddianameye itira z etmesi üzerine Mahkeme Başkanı Mustafa Karatay, duruşmaya 10 dakika ara verdi.
Cihaner´in avukatı Kazan: Mahkeme Başkanı uzlaşmak istedi
Kazan, verilen ara sırasında Karatay´ın kendisini görüşmek için mahkeme salonuna çağırdığını, ancak kendisinin Karatay´ın bu talebini reddederek, mahkeme kurulu ve sanıkların da salonda olması durumunda kendisiyle görüşebileceğini söylediğini ifade etti. Ara sırasında eski Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu da mahkeme heyetine tepki göstererek, ´uluslararası belgelere göre, bir mahkemenin mahkeme sayılabilmesi için kişilerin hukuk fakülteleri mezunu olması ve cübbe giymeleri değil, mahkemelerin tarafsız, yetkili ve bağımsız olmaları gerekir´ diye konuştu. Verilen aranın ardından Karatay´ın Avukat Kazan´a, kendilerindeki iddianameyle ile savcı Aksakal´ın okuduğu iddianame arasındaki farklılıkların ne olduğunu sorması üzerine Kazan, iddianamenin 24. sayfasındaki ´bulunacak´ ifadesinin, ´dosyada mevcuttur´ şeklinde okunduğunu belirterek, bunun suç olduğunu söyledi. Meslek hayatında ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını ifade eden Kazan, ´Mahkeme Başkanı 10 dakika ara verdi, 40 dakika oldu. Sonra Mahkeme Başkanı benimle uzlaşma talebinde bulundu. Böyle bir şey olur mu? Ben sizi ´ret´ ile ilgili müvekkilimle görüşmek için 5 dakika ara istiyorum´ ifadelerini kullandı.
Savcı: Başka bir niyetle itiraz edildiğini düşünüyorum
Bunun üzerine Karatay´ın söz hakkı verdiği Aksakal, iddianamenin Word belgesi olarak düzenlediğini ve daha sonra UYAP sistemine atıldığını söyledi. ´Söz konusu işlem sırasında Word belgesiyle UYAP sistemi arasındaki bazı uyuşmazlıklar nedeniyle farklılıklar olmuş´ diyen Aksakal, şöyle konuştu: ´Başka bir niyetle itiraz edildiğini düşünüyorum. Bu, çok klasörlü bir dosya. İddianameyi hazırlarken, yoğunluktan ve karışıklıktan dolayı CD´lerin yerlerini bulamamıştım. Bu nedenle iddianameye ´bulunacak´ diye yazmıştım. Bunu buldum, yazdım.´ Duruşmada söz alan Başsavcı Cihaner, avukatlarının ´reddi hakim´ önerilerini görüşmek için ara verilmesi talebine katıldığını belirtti. ´Burada, ajandalarda bir isim yazdığı için insanlar tutuklu bulunuyor´ diyen Cihaner, ´Buradaki en önemli kısım, siz bu 3 CD´yi izlememişsiniz. Buradan çıkan sonuç bu... Biz bu iddianamedeki yazılanlara dayanılarak yargılanıyoruz. Oradaki bir virgülün bile önemi çok büyük. Önce bir ´ret´ konusunun çözüme kavuşması gerek. İddianameler, hukuki metindir, değişemez.´ şeklinde konuştu. Mahkeme Başkanı Karatay da sanık avukatlarının talebi üzerine duruşmaya 5 dakika ara verildiğini açıkladı. Aranın ardından Erzincan 2. Ağır Ceza Mahkemesi, sanık avukatlarının reddi hakim talebinin görüşülmesi için duruşmayı yarın saat 10.30´a bıraktı. ( Zaman)
Savcı Şanal´a tehditler artarak devam ediyor
Erzincan´da Ergenekon yapılanmasını deşifre eden savcı Osman Şanal´a gönderilen tehdit mektuplarının ardı arkası kesilmiyor. Erzincan´da Ergenekon soruşturmasını başlatan ve başsavcı Cihaner´i gözaltına alması üzerine HSYK tarafından aceleyle yetkileri ve soruşturma dosyası elinden alınan Erzurum Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal´a yönelik tehditler doruğa çıktı. Aralarında muvazzaf subayların ve yargı mensuplarının bulunduğu karmaşık yapının kısmen deşifre edilerek hakim karşısında çıkartılmasında büyük emeği olan savcı Osman Şanal adresine gönderilen ölüm tehditleri ile mücadele ediyor. HSYK´nın yetkilerini elinden aldığı Osman Şanal psikolojik linçe tabi tutuluyor. Şanal´a İzmir ve Avustralya´dan gönderildiği ortaya çıkan iki mektupta ´İlhan Cihaner ve vatanseverlerin intikamı alınacak, size er geç bunun hesabı sorulacak´ şeklide tehdit ve hakaretlerin yer aldığı belirtildi. Gönderdikleri mektuba isim ve telefon numarası yazacak kadar korkusuz olan kişi ya da kişilerin Şanal´ın ev adresine ve şahsi telefon numaralarına kadar birçok özel bilgiden haberdar olmaları olayın ciddiyetini ortaya koydu. Millete İhanet Planını Erzincan´da uyguladığı iddia edilen, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner´i gözaltına aldıktan sonra Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından özel yetkileri elinden alınan Cumhuriyet Savcısı Osman Şanal´a İzmir´den tehdit ve küfür dolu bir mektup gönderildiği belirtildi. Gönderilen tehdit mektubunda ´vatanseverlerle uğraşanları sonu senin gibi olacak. Hepinizin kökünü kazıyacağız´ şeklinde ifadelerin yer aldığı, gönderen kişinin isim ve telefon numarası vermekten çekinmediği öğrenildi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının mektubun gönderildiği adres ve gönderen kişilerle ilgili araştırma yaptığı belirtilirken, gönderilen bir başka tehdit mektubunun ise Avustralya´dan postaya verildiği ortaya çıktı. Mektuba Şanal´ın ev adresi ve özel telefonlarının dahi yazıldığı belirtilirken, mektupta İlhan Cihaner´in tutuklanmasının muhakkak intikamının alınacağı ve er geç bunun hesabının kendisinden soracağı yönünde çirkin tehditlerin yer aldığı ifade edildi.
Savcı Şanal: Cumhurun savcısı cesur olmalı
Baskı ve tehditlerin odağındaki isim Osman Şanal ise yakın çevresine tehditlerden hiçbir şekilde çekinmediğini ´Cumhurun savcısı cesur olmalı´ dediği, fakat bir kısım medyanın kendisine attığı iftiralardan dolayı üzüntü duyduğunu, bu haberleri ´çamur at izi kalsın´ şeklinde yorumladığını belirttiği ifade edildi.
(04 Mayıs 2010, 09:05)
HABERLE İLGİLİ ŞİKAYET, DÜZELTME GİBİ TALEPLERİNİZİ İLETMEK İÇİN TIKLAYIN
HABERLE BAĞLANTILI OLABİLECEK LİNKLER:
İşte adım adım Erzincan´daki Islak Komplo ve boşa çıkarılması
Erzincan´da savcı Cihaner ve Jandarma´nın ´ıslak imza´ operasyonları
Islak İmza davası Erzincan´ı destekledi
Erzincan iddianamesinde arama yap
Tüm Ergenekon ve bağlantılı iddianamelerde arama yap
Erzincan´daki Sincan kalkışması manşetlerimiz